-
۰۹۱۴۵۳۷۵۱۴۷
-
mashinsaziardabil@gmail.com
-
شنبه تا پنجشنبه - ساعت 9 تا 17
کاربرد: لبنیات، آبمیوه ماء الشعیر
نوع کنترل: دیجیتال و PLC
شرح فرآیند: ورود شیر به بلوک احیای پاستوریزاتور و افزایش دما تا 63 درجه سلسیوس محفظه وکیوم دستگاه دیراتور با فشار منفی کنترل شده، سرد شده به محصول و جلوگیری از کاهش وزن محصول مکش گازهای نامطبوع با استفاده از پمپ خلاء، ارسال محصول با کیفیت به مراحل دیگر پاستوریزاسیون همانند مرحله استاندارد چربی و هموژنیزاسیون اجزاء و قطعات اصلی: مخزن وکیوم ، پمپ وکیوم، پمپ سانتریفیوژ کندانسور ، فشارسنج، سایت گلس، شاسی لوله های ارتباطی، شیرآلات، نردبان دسترسی
ظرفیت: سایزهای استاندارد از 1 تن تا 10 تن در ساعت
مزایا:
کیفیت بالای بهداشتی
اپراتوری آسان
کیفیت بالای محصول تولید شده
افزایش عمر محصول و ثبات ذخیره سازی
جهت ثبت درخواست خود برای مشاوره این محصول و یا هر دستگاه دیگری، بعد از کلیک روی دکمه بالا کلیک نمایید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.